Fitness hétvége az AquaCityben!

Augusztus közepén 2 fitness központ érkezik az AquaCitybe. Augusztus 15-én a Moveland mozgásműhely csapata készül érdekesebbnél érdekesebb bemutatókkal és órákkal, vasárnap az Elite Fit csapata lepi el az AquaCityt és mutatja be repertoárját a nagyérdemű számára.

2015.08.15 – Moveland nap:

Az egészséges életmód elősegítése, a különféle mozgásformák megismertetése, megszerettetése a célja a Moveland csapatnak.

A napi programok közt szerepel:

11.30 Aquagimnasztika

12.30 Bodyrope aerobic

13.30 Deepwork

14.30 Freestyler aerobic

15.30 Aquagimnasztika

 16.30 Bodyrope aerobic

A Moveland  mozgásműhely csapata és az AquaCity minden érdeklődőt szeretettel vár!

 

2015.08.16 – Elite Fit nap

Fitness programsorozatunk részeként a zalaegerszegi Elite-Fit klub érkezik a fürdőbe és mutatja be mozgásformáit a nagyérdemű számára.

Az Elite Fit edzőterem egyedülálló funkcionális edzőterem, melynek célja a valódi élet minden kihívására is megfelelő választ adó „funkcionális” edzettség kialakítása.

Az Elite Fit csapata vasárnap 11 és 18 óra között várja az érdeklődőket a következő programokkal:

11.30 – Gyerek vízi latin tánc raggaeton

12.30 – Curves edzés

13.30 – Vízi latin tánc és raggaeton

14.30 – Kettlebell edzés

15.30 – Cross training gyerekeknek

16.30 – Curves edzés

17.30 – Cross Training

A Curves kifejezetten nők számára kifejlesztett 30 perces teljes testedzés, amely vidám hangulatban, edzői felügyelet mellett biztonságosan végezhető bármely korosztály számára alkalmas az egyéni fittség kialakításához, legyen a cél a fogyás, az erősítés, az alakformálás vagy egyszerűen az egészség megőrzése. A Curves edzés titka a kardio- és erősítő tréning kombinálásában rejlik, melyet hidraulikus ellenálló gépeken valósít meg, mindenki a saját edzettségi szintjének és életkorának megfelelő tempóban végezheti, alkalmanként akár 500 kcal-t is elégetve!A crossFit az edzésmódszerekre és a szakemberek felkészültségére alapozza programjának sikerét és nem bonyolult és felesleges gépekre.

Sok szeretettel várjuk a sport szerelmeseit, sportolókat és nézőket egyaránt!